De Algarve regio at home – in stijl

Eén van onze favoriete projecten waar we de afgelopen tijd aan hebben gewerkt is Citrina Plants. Deze prachtige miniatuur citrus planten uit Portugal geven je huis een persoonlijk stukje van de Algarve, met al haar regionale schoonheid en karakter. Ze zijn erg populair voor in de keuken, vooral door hun unieke gecertificeerd als voedsel status. Eén van onze doelen voor Citrina was het creëren van een consistente, merkversterkende uitstraling voor drukwerk als beursstand design. Citrina heeft een passie voor citrus kamerplanten, en het hand-in-hand samenwerken met Moeder Natuur. Dit wilde we laten zien door middel van een modern, minimalistisch en eigentijds design creëren, dat perfect aansluit op het gedachtegoed en de natuurlijke prachtkleuren van de Citrina planten.

Een beursstand die jouw merk doet stralen

Voor Citrina hebben we zowel de plantenlabels als de beursstand uitgewerkt. PrimaLabel heeft al vier jaar de Citrina beursstands ontworpen voor IPM Essen & FloraHolland TradeFair.

 

In plaats van de typerende traditionele Mediterraanse stijl, kozen wij voor een eigentijdse, moderne & cleane look. We gingen voor een minimalistische stand, waardoor de kleurrijke Citrina plants prachtig uitkwamen, en de tweede plaats in de wacht sleepte tijdens de IPM Essen 2020!

Picture perfect branding & ontwerp

Bij PrimaLabel zijn wij altijd bezig met het vinden van picture perfect branding & ontwerp, wat bij jouw merk past. Wij gespecialiseerd in het creëren van totaalconcepten die de uitstraling van jouw merk, product en bedrijf versterken.

 

Voor Citrina gingen wij all in, en zorgden wij dat alles tot in de puntjes geregeld is – van beursopbouw, de illustraties voor de labels, tot de social media behind the scenes fotoshoot.

Wil je ook opvallen en verleiden met een product of merk?
We zullen je daar als ervaren merkontwerpburo graag meer over vertellen.