Supplied by Lily stationery collectie

Supplied by Lily is een luxe lifestyle & student stationery merk. Opgericht door online influencer Lilia Kazakova in juli 2016, te Nederland, Supplied by Lily focust zich op de mooiste en meest praktische school- en kantoorartikelen. Van planners in astrologie print tot bureau onderleggers in rozenkwarts; er is voor elk wat wils! Het doel van het merk is om je gemotiveerd, georganiseerd en geïnspireerd te voelen om je dromen na te jagen. Supplied by Lily wil je meest wilde dromen verwezenlijken, met de mooiste stationery aan je zijde. Beauty empowers intelligence – dat is waar Supplied by Lily in gelooft.

 

Supplied by Lily is opgericht door online social media influencer en Rijksuniversiteit Groningen en George Washington Unversity Law School Rechtsgeleerdheid (LL.M.) alumna Lilia Kazakova. Door haar unieke achtergrond van online influencer en jurist, in combinatie met PRIMA’s creativiteit en oog voor design, was het perfecte studenten & lifestyle stationery merk geboren. PRIMA heeft van het begin af aan onmiskenbare rol gespeeld in het brainstormen, creëren en realiseren van Supplied by Lily. Van marble desk planners tot luxueuze bloemenprint notitieboeken – PRIMA heeft aan elk design als ook aan de uiteindelijke realisatie van de verschillende collecties gewerkt. Supplied by Lily is een van onze favoriete projecten van de vijf afgelopen jaren!

functional
aestetics

Lust voor het oog

Lilia Kazakova, beter bekend als @LilyLikecom op het wereld wijde web, is onze in-house social media content creation & branding specialist. Als een online content creator met vijf jaar aan werkervaring met Instagram, Facebook, YouTube, WordPress, Twitter, Pinterest & TikTok, heeft ze een succesvol online lifestyle brand opgebouwd met meer dan 300.000 volgers. Lilia heeft met vele zowel bekende als niche merken samengewerkt in de beauty, fashion, lifestyle, food & travel industrie. Voorbeelden zijn Too Faced Cosmetics van Estée Lauder Companies, H&M, Skillshare, Godiva Chocolatier and Accor Hotels. Als een echte influencer is Lilia de expert in social media en online content creatie, en weet ze merken succesvol neer te zetten op elk online platform.

 

Lilia’s social media expertise is ontstaan vanuit haar passie voor digitale content creatie die ze ontdekte tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid. Ze is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en George Washington University Law School en heeft haar Masters of Laws (LL.M.) behaald. Na haar studie besloot ze zich full time to focused op het creëren van de perfecte social media content, fotografie, videografie en het ontwikkelen van social media platforms in powermerken met een actieve follower community. Ze heeft zowel ervaring als een sociale media influencer, als met het runnen van een online brand – haar stationery webshop genaamd Supplied by Lily.

Van concept tot puntgaaf drukwerk

PrimaLabel heeft van het begin af aan onmiskenbare rol gespeeld in het brainstormen, creëren en realiseren van Supplied by Lily stationery. Van marble desk planners tot luxueuze bloemenprint notitieboeken – PrimaLabel heeft aan elk design als ook aan de uiteindelijke realisatie van de verschillende collecties gewerkt. Deze collectie bestaat uit meerdere kantoorartikelen in verscheidene prints – denk aan desk planners, document mappen en planners. Wij zorgden ervoor dat de designs van het drukwerk perfect op elkaar aansloten.

 

Bij het ontwikkelen en ontwerpen van kantoorartikelen en schoolspullen, hebben wij hoogwaardig design en duurzame kwaliteit hoog in het vaandel. Met onze jarenlange kennis in het drukwerk gebied hebben wij de expertise in huis om gebruiksvriendelijke en unieke stationery producten te ontwerpen.

 

Supplied by Lily is een van onze favoriete projecten van de vijf afgelopen jaren!

Student&lifestyle
stationary